Gummy Science™ Mediterranean Weight Management

60 veg. žvečilnih bonbonov |  2 na dan |
02506
Na zalogi
Akcijska cena 39,81 € Redna cena 41,90 €
  • Kupite 4 vsakega za 37,71 € in prihranite 5%-
+
Brez glutena  | Brez GSO  | Vegetarijansko  | Brez umetnih konzervansov

Mediteranska prehrana je zdrava za celotno telo, saj se osredotoča na omejen vnos rdečega mesa in večji vnos zelišč in začimb, pustih beljakovin, kot so ribe in perutnina, veliko zelenjave, polnozrnatih žitaric, oreščkov, stročnic in sadja – kot so pomaranče in drugi citrusi - bogatega s hranili.

Čeprav proizvajalec Life Extension ni mogel vseh hranil, ki jih mediteranska prehrana nudi, zajeti v enem prehranskem dopolnilu, je navdih zanj jemal prav iz mediteranske prehrane.

Gummy Science™ Mediterranean Weight Management je prehransko dopolnilo z naravnimi sladili, ki vsebuje izvleček Morosil®, pridobljen iz rdečih pomaranč Moro. Te pomaranče so krvavo rdeče barve zaradi antocianinov, ki ji vsebujejo. Vsebujejo mnogo več flavonoidov kot druge sorte pomaranč. Predklinične študije so pokazale prepričljive rezultate o hranilnih koristih, ki jih rdeče pomaranče zagotavljajo našemu telesu.

Okusni žvečilni bonboni zagotavljajo Morosil® — patentiran, klinično testiran izvleček iz rdečih pomaranč Moro. Prehransko dopolnilo nima dodanega sladkorja.

Gumiji so vegetarijanski, brez glutena in brez gensko spremenjenih organizmov. Okus imajo po borovnicah. Prehransko dopolnilo se uživa skupaj z zdravo prehrano in ob redni telesni vadbi. Priporočena dnevna količina sta 2 žvečilna bonbona.

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA oz. ODMEREK: dva (2) žvečilna gumija 1-krat na dan. Temeljito prežvečiti, preden pogoltnete.

SESTAVINE: 2 žvečilna bonbona vsebujeta

Morosil® [izvleček pomaranče (sadja)]

400 mg

Sestavine: topna koruzna vlakna, sladilo: aluloza, prečiščena voda, sladilo: eritritol, maltodekstrin, pektin, izvleček pomaranče (Citrus sinensis), sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravne arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev citrat, sončnično olje, sladilo: steviol glikozidi

Morosil® je registrirana blagovna znamka Bionap Srl

POZOR

Prehransko dopolnilo je treba jemati skupaj z zdravo prehrano in ob redni telesni vadbi. Posamezni rezultati niso zajamčeni in se lahko razlikujejo med posamezniki. Prekomerno uživanje lahko povzroči odvajalne učinke.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
Če se zdravite zaradi bolezni, ste noseči ali dojite, se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom.
Izdelka ne uporabljati, če je zunanji pečat kakorkoli poškodovan.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
Shranjevati nedosegljivo otrokom.
Shranjevati tesno zaprto, na hladnem in suhem mestu.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gummy Science™ Mediterranean Weight Management
Vaša ocena
"Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno."
kitajski pregovor
^


     

Copyright © 2022 BioEsenca d.o.o. Vse pravice pridržane.