O nas

Pridružite se nam na poti iskanja in doseganja boljšega zdravja in z njim povezanega počutja.

Na splošno skrb za ohranitev našega zdravja narašča s staranjem, ki je seveda neizbežno. Štetja let ne moremo zaustaviti, lahko pa vplivamo na našo biološko starost. Naš biološki razvoj in biološko staranje se ne ravnata po koledarju. Ali kot sporoča znani rek: »Stari smo toliko, kot se počutimo«.

Nova znanstvena odkritja in nove napredne tehnologije ter preproste spremembe življenjskega sloga namreč dokazujejo, da lahko vplivamo na biološko staranje ter tako dlje ostajamo mladi in dlje tudi živimo zdravi. Skrb za našo biološko starost vpliva seveda tudi na podaljševanje koledarske življenjske dobe.

Zato si vzemimo čas in se vsak dan učimo, kako in kaj lahko storimo, da čim dlje ohranimo ali izboljšamo svoje zdravje. Spoznavajmo, zakaj se staramo in kako lahko vplivamo na svoje biološko staranje.

V BioEsenci d.o.o. strastno spremljamo spoznanja in razvoj na tem področju. Izhajajoč iz svojega znanja in neprestanega učenja verjamemo v biološke učinke zdrave prehrane in prehranskih dopolnil, ki jo lahko dopolnjujejo.

Verjamemo, da bodo prehranska dopolnila ali izdelki, ki jih priporočamo, vplivali na vaše zdravje pozitivno, zato po svetu iščemo najbolj pionirske in znanstveno najsodobnejše, kakovostne izdelke, ki so trenutno na voljo in imajo klinično, znanstveno in s strani uporabnikov potrjene rezultate na globalnem trgu.

Obveščamo vas tudi o najnovejših znanstvenih informacijah in trendih na področju komplementarnega pristopa k boljšemu zdravju.

In nenazadnje vam pri izbiri prehranskih dopolnil v naši ponudbi in tudi primerjalno strokovno svetujemo.

 

Smo zastopnik prehranskih dopolnil Life Extension® v Sloveniji od leta 2015 in distributer naprednih liposomalnih prehranskih dopolnil Quicksilver Scientific®.

V naši ponudbi imamo tudi kakovostne izdelke svetovno znanih blagovnih znamk:

 

  • BioSil™
  • Neutrogena®
  • Chewwies
  • Jarrow Formulas®
  • Nordic Naturals®
  • Osavi
  • Better You™

Zakaj kupovati pri nas?

Predani smo znanosti. Predani smo vam. Pri izbiri izmed najboljših prehranskih dopolnil vam pomagamo v enem izmed 4-ih jezikov na osnovi profesionalnega, znanstvenega vpogleda v biomedicino, molekularno biologijo, mikrobiologijo, farmacijo in zadnjih  trendov v znanosti.


Nudimo vam enostaven način kupovanja in 4 načine plačila. Naročene izdelke vam dostavimo v roku 24 ur.
Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

Zakaj kupovati pri nas?

Predani smo znanosti. Predani smo vam. Pri izbiri izmed najboljših prehranskih dopolnil vam pomagamo v enem izmed 4-ih jezikov na osnovi profesionalnega, znanstvenega vpogleda v biomedicino, molekularno biologijo, mikrobiologijo, farmacijo in zadnjih trendov v znanosti.
Nudimo vam enostaven način kupovanja in 4 načine plačila. Naročene izdelke vam dostavimo v roku 24 ur.
Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

"Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno."
kitajski pregovor
^


     

Copyright© 2024 BioEsenca d.o.o.