O nas

Pridružite se nam na poti iskanja in doseganja boljšega zdravja in počutja. BioEsenca je strastna pri iskanju le te.

Očitna in nesporna resnica je, da je staranje neizbežno. Toda, kaj, če vse, kar smo mislili do sedaj, da vemo o staranju, ni res?

Nova znanstvena odkritja in nove napredne tehnologije ter preproste spremembe življenjskega sloga so pokazale, da lahko dlje ostajamo mladi in živimo zdravi dlje. Vzemimo svoje zdravje v svoje roke in se vprašajmo, kaj lahko storimo glede tega. Zakaj se staramo in zakaj se nam ni treba?

Verjamemo, da bodo izdelki, ki jih priporočamo vplivali na vaše zdravje pozitivno, zato se izobražujemo in po svetu iščemo najbolj pionirske in znanstveno najsodobnejše, kakovostne izdelke, ki so trenutno na voljo in imajo klinično, znanstveno in s strani uporabnikov potrjene rezultate.

 

Z mnogimi nasprotujočimi informacijami o prehranskih dopolnilih v medijih, vas seznanjamo in obveščamo o najnovejših znanstvenih informacijah in trendih na področju komplementarnega pristopa k boljšemu zdravju.

Smo ekskluzivni zastopnik prehranskih dopolnil Life Extension® v Sloveniji od leta 2015 in distributer naprednih liposomalnih prehranskih dopolnil Quicksilver Scientific®.

 

V naši ponudbi imamo tudi kakovostne izdelke svetovno znanih blagovnih znamk BioSil™, Neutrogena®, Chewwies.


Naše blagovne znamke:

 

  • Life Extension®
  • Quicksilver Scinetific®
  • BioSil™
  • Neutrogena®
  • Chewwies

Zakaj kupovati pri nas?

Predani smo znanosti. Predani smo vam. Pri izbiri izmed najboljših prehranskih dopolnil vam pomagamo v enem izmed 4-ih jezikov na osnovi profesionalnega, znanstvenega vpogleda v biomedicino, molekularno biologijo, mikrobiologijo, farmacijo in zadnjih  trendov v znanosti.


Nudimo vam enostaven način kupovanja in 4 načine plačila. Naročene izdelke vam dostavimo v roku 24 ur.
Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

Zakaj kupovati pri nas?

Predani smo znanosti. Predani smo vam. Pri izbiri izmed najboljših prehranskih dopolnil vam pomagamo v enem izmed 4-ih jezikov na osnovi profesionalnega, znanstvenega vpogleda v biomedicino, molekularno biologijo, mikrobiologijo, farmacijo in zadnjih trendov v znanosti.
Nudimo vam enostaven način kupovanja in 4 načine plačila. Naročene izdelke vam dostavimo v roku 24 ur.
Imate vprašanje? Kontaktirajte nas.

"Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno."
kitajski pregovor
^


     

Copyright © 2022 BioEsenca d.o.o. Vse pravice pridržane.