BEST SELLER

Jarrow Formulas Ubikinol QH-absorb CoQ10

60 mehkih kapsul |  1 na dan |
P30483
Na zalogi
53,90 €
-
+
Brez glutena  | Brez umetnih konzervansov  | Prehransko dopolnilo

Koencim Q10 (CoQ10) je molekula, ki jo telo proizvaja samo, prisotna je v vsaki živi celici, največja prisotnost le te pa je v energijsko bogatih tkivih, kot so srce, možgani, jetra, ledvica.


S staranjem proizvodnja CoQ10 v telesu upada, raven CoQ10 je še nižja pri tistih, ki imajo določene bolezni, kadijo, uživajo statine (zdravila za zniževanje holesterola), so zelo fizično aktivni, imajo slabo prehrano,…CoQ10 lahko s prehrano dobimo z mesom, ribami, oreščki, vendar pa količina v prehranskih virih ni dovolj visoka za znatno povečanje ravni CoQ10 v telesu.


Zaradi vse večje ozaveščenosti o pomembnosti CoQ10, vse več ljudi dopolnjuje svojo prehrano s CoQ10. Pri izbiri prehranskih dopolnil CoQ10 je glavni podatek zaužita količina CoQ10, ki dejansko pride v krvni obtok. Oblika ubikinon CoQ10 se namreč slabo absorbira. Dokazano je, da se oblika ubikinol CoQ10, aktivna reducirana oblika koencima Q10, bolje absorbira. Jarrow Formulas® Ubiquinol QH-absorb®, ki vsebuje obliko CoQ10 ubikinol, klinično dokazano zviša raven koencima Q10 za 222 % (100 mg na dan) glede na izhodiščno vrednost in za 777 % (300 mg na dan) glede na izhodiščno vrednost.

Priporočena doza po 40. letu starosti je 100 mg/dan.


 

PRIPOROČENA DNEVNA KOLIČINA oz. ODMEREK: ena (1) kapsula na dan, po hrani

Št. kapsul v embalaži: 60 mehkih kapsul

SESTAVINE: 1 kapsula vsebuje

Ubikinol CoQ10

100 mg

Sestavine: srednjeverižni trigliceridi (iz kokosovega olja), kapsula (goveja želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin, voda, barvilo: karamel, sredstvo za zgostitev: rožičevec), ubikinol CoQ10, emulgator: sončnični lecitini, sredstvo za glaziranje: čebelji vosek, antioksidant: izvleček rožmarina, mešani tokoferoli in askorbil palmitat 


KANEKA UBIQUINOL® je registrirana blagovna znamka družbe Kaneka Corp.

OPOZORILO

Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam. Ni primeren za nosečnice in doječe matere. Če jemljete zdravila proti strjevanju krvi (npr. varfarin) ali druga zdravila, uporabo izdelka odsvetujemo. 

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
Če se zdravite zaradi bolezni, ste noseči ali dojite, mlajši od 18. let, se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z uporabo.
Izdelka ne uporabljati, če je zunanji pečat kakorkoli poškodovan.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
Shranjevati nedosegljivo otrokom.
Shranjevati tesno zaprto, na hladnem in suhem mestu.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Jarrow Formulas Ubikinol QH-absorb CoQ10
Vaša ocena
"Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno."
kitajski pregovor
^


     

Copyright© 2024 BioEsenca d.o.o.