Quicksilver Scientific®

Vodilni na področju razstrupljanja in liposomske dostave hranil v telo. Qucisilver Scientific združuje moč narave in moč najnaprednejših tehnologij v znanosti v premium liposomalnih prehranskih dopolnilih.

<>

Superiorni liposomi

Liposomi so mikroskopske eno- do večplastne okrogle struktur iz fosfolipidov (osnovni gradniki celičnih membran). Fosfolipidi enkapsulirajo spojino, npr. glutation, da zaobidejo prebavne procese, ki običajno razgradijo ali omejujejo absorpcijo spojine. Liposomi dokazujejo sposobnost prečkanja krvno-možganske pregrade, odlaganja svoje »vsebine« znotrajcelično in izboljšanja limfnega obtoka terapevtskih spojin. Poleg tega se fosfolipidi, ki sestavljajo liposom, zlijejo s celičnimi membranami in jih hranijo. Zagotavljanje fosfolipidov na ta način zagotavlja pravilno delovanje membrane, da se olajša absorpcija hranil in izločanje celičnih odpadnih produktov in toksinov. Pri največji ekspresiji liposomi prinašajo moč intravenske terapije v priročnem per oralnem doziranju.

Pineapple

Quicksilver Delivery Systems®

Quicksilver Delivery Systems® izboljšuje osnovno tehnologijo liposomske dostave snovi z manjšimi, stabilnejšimi, enoslojnimi liposomi (imenovanimi enoslojni vezikli), narejenimi iz sestavin najvišje kakovosti, ki so na voljo. Ti majhni vezikli se začnejo absorbirati takoj, ko zadenejo vaša usta, tako da lahko dosežete visoko absorpcijo, preden jih spremenijo ostri procesi v črevesju. Quicksilver Scientific uporablja enako visokotehnološko opremo, stroge postopke in strog nadzor velikosti delcev, kot jih uporabljajo farmacevtska podjetja. Razlika med Quicksilver Delivery Systems® je dobesedno jasna; njihovi liposomski izdelki imajo jasnost, ki jo je mogoče doseči le z liposomi, ki so dovolj majhni, da prehajajo med celicami in vstopijo neposredno v krvni obtok, kar zagotavlja optimalno biološko uporabnost.

Vrhunska biološka uporabnost

Izdelke Quicksilver Scientific® proizvajajo v kraju Lafayette, Colorado. Poleg svojih izdelkov Quicksilver Scientific razvija tudi izdelke za nekatere druge vrhunske blagovne znamke v prehranski industriji. Odlikuje jih vrhunska biološka uporabnost.

Podjetje s certifikatom cGMP

Kot podjetje s certifikatom cGMP Quicksilver Scientific izdeluje svoje prehranska dopolonila Quicksilver Scientific® v skladu s predpisi cGMP in strogimi smernicami za nadzor kakovosti. Te FDA smernice so standard pri zagotavljanju kakovosti izdelkov na vsaki stopnji proizvodnega procesa. Pri Quicksilver Scientific verjamejo v popolno transparentnost in 100 % odprtost do uporabnikov. Številne proizvedene serije so podvržene testiranju s strani tretjih oseb za zagotavljanje varnosti, kakovosti in učinkovitosti izdelkov, ki odražajo standarde podjetja. Ti testi so potrdila o analizi, testi učinkovitosti, mikrobiološki testi, testi težkih kovin, testi ostankov pesticidov, testi velikosti delcev in testi identitete sestavin.

Vodilni na področju razstrupljanja in dostave hranil v telo

Revolucionarni izdelki in protokoli Quicksilver Scientific za razstrupljanje ciljajo na specifične poti razstrupljanja, da maksimizirajo naravni sistem razstrupljanja in pomagajo telesu vzdrževati homeostazo in presnovno ravnovesje za optimalno zdravje.

Prikaži kot Mreža Seznam

11 izdelkov

Nastavi padajočo smer
na stran
"Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno."
kitajski pregovor
^


     

Copyright© 2024 BioEsenca d.o.o.