Eggo.

EGGOGLOW je mlado, slovensko podjetje s široko ponudbo visokokakovostnih izdelkov za nego kože, ki so zasnovani tako, da negujejo in povrnejo naravni sijaj vaši koži.

Podjetje se od leta 2019 ponaša z razvojem inovativnih rešitev za vse vrste kože in problematike. Ekipa strokovnjakov je predana ustvarjanju slovenskih izdelkov, ki so učinkoviti, varni in uporabljajo le najboljše sestavine, z minimalističnimi formulacijami.

EGGOGLOW ponuja široko paleto kozmetike, vključno s čistilnimi sredstvi, serumi, kremami, ter prehranska dopolnila - kolagen v prahu. Izdelki so oblikovani za reševanje posebnih težav kože, kot so staranje, akne, suhost in občutljivost. Primerni so za vse starosti in tipe kože, izdelke lahko preizkusi vsakdo, tudi tisti z občutljivim tipom kože.

EGGO se od drugih blagovnih znamk za nego kože razlikuje po zavezanosti k uporabi minimalne količine sestavin, ki so nežne do kože, je ne dražijo in podprejo kožno bariero. Misija EGGO je zagotavljanje učinkovite, a dostopne nege kože. 

Vse, kar potrebujete za sijočo kožo se skriva v le eni enostavni rutini.

Prikaži kot Mreža Seznam

8 izdelkov

Nastavi padajočo smer
na stran
"Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno."
kitajski pregovor
^


     

Copyright© 2024 BioEsenca d.o.o.