Vaša košarica je prazna.

Akcija

PAKET ZA NOSEČNICE IN DOJEČE MATERE

Super Omega-3, Bioaktivni folat & vitamin B12, Vitamin D3, 1000 I.E.

Cena: 38,80 €

Akcija: 36,86 €

Zaloga: Na zalogi

Paket za nosečnice vsebuje:

1x Super Omega-3 s sezamovimi lignani & izvlečkom oljk, 60 mehkih kapsul

1x Bioaktivni folat & vitamin B12, 90 vegetarijanskih kapsul

1x Vitamin D3, 1000 IU (I.E.), 90 mehkih kapsul

 

Uživanje prehranskega dopolnila Super omega-3 nosečnicam zagotavlja potrebno pravilno sestavo in najvišjo kakovost omega-3 maščobnih kislin
Omega-3 maščobne kisline so esencialne (bistvene) maščobne kisline, ki jih telo ne proizvaja samo, zato jih moramo zaužiti. Maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca, DHK pa tudi pri ohranjanju vida in delovanju možganov. 

Omega-3 maščobne kisline v nosečnosti vplivajo na razvoj možganov in vida pri razvijajočem se otroku, kasneje pa k temu, da otroci dosežejo maksimalen intelektualni potencialŠtudija, objavljena v Plos One junija 2013 kaže na povezavo med nizkim nivojem DHK in slabim branjem, spominom in vedenjskimi problemi kasneje pri zdravih otrocih. V študiji objavljeni v reviji American Journal of Clinical nutrition v avgustu 2013 so imeli otroci, stari od 3–5 let, ki so dobili dovolj omega-3 maščobnih kislin v času nosečnosti matere in kasneje, boljše rezultate pri učenju, inteligenčnih testih in boljši besedni zaklad. Če ste noseči ali dojite ne pozabite, da je vaš otrok odvisen od količine omega–3 maščobnih kislin, ki jih zaužijete, zato je še kako pomembno, da v svoji prehrani vzdržujete primerno količino omega–3.


Super Omega-3 je edinstveno ribje olje, obogateno s sinergijskimi hranili – polifenoli oljk in sezamovimi lignani, ki ščitijo lipide pred peroksidacijo in podaljšajo obstojnost olja. 

Bioaktivni folat in vitamin B12: vegetarijanske kapsule zagotavljajo metabolično aktivne oblike folata (5-metiltetrahidrofolat) in vitamina B12 (metilkobalamin). 5-MTHF, edina oblika folata, ki jo telo uporablja neposredno, je do sedemkrat bolj biološko dostopna kot konvencionalna folna kislina. Metilkobalamin je oblika vitamina B12, ki je aktivna v centralnem živčnem sistemu in jo telo zlahka uporabi. Folat prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Pomembno vlogo ima pri sintezi DNK in v metabolizmu aminokislin, zato je zelo pomemben za razvoj ploda in posteljice ter za povečano tvorbo rdečih krvničk v nosečnosti ter normalnem razvoju nevralne cevi pri otroku. Vitamin B12 je pomemben za nemoten potek mnogih presnovnih reakcij v našem telesu, prav tako je ključen v obdobju nosečnosti in dojenja.

Vitamin D3 lahko sintetiziramo v koži ob izpostavljenosti sončni svetlobi, dobimo pa ga tudi z uživanje pravilne sestave hrane. Najpomembnejša funkcija vitamina D je vzdrževanje serumske koncentracije kalcija in fosforja tako, da povečuje njuno absorpcijo v črevesju. Ker vitamin D vpliva na rast kosti in vezivnih tkiv, ga je priporočljivo jemati skozi celotno obdobje nosečnosti in med dojenjem.

Za informacije o sestavi kliknite na posamezno prehransko dopolnilo:
 
 

OPOMBA:

V Sloveniji, kot državi članici EU, se smejo – skladno s predpisom EU »UREDBA (ES) št. 1924/2006 EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA z dne 20. dec. 2006 o prehranskih in zdravstvenih trditvah na živilih« – potrošnikom pri predstavitvah posameznih prehranskih dopolnil navajati le tiste prehranske in zdravstvene trditve, ki jih je odobrila Evropska agencija za varnost hrane – EFSA.

O SPOZNANJIH ZNANOSTI PREBERI VEČ – TUKAJ
 Strokovno svetovanje o izdelkihDosegljivi smo za vaša vprašanja.

Povprašajte o prehranskem dopolnilu, ki vas zanima. Pomagali vam bomo.

E-mail: info@bioesenca.si

 

 

Hitra dostava. Naslednji dan oz. najkasneje v roku 2 delovnih dni

Naročene izdelke do 14h odpošljemo še isti dan, po 14h pa naslednji dan. Prizadevamo si, da izdelke dobite v najkrajšem možnem času.

 Plačilo: s plačilno kartico, po povzetju z gotovino ali po predračunu

Izdelke lahko plačate s plačilnimi karticami ali po povzetju dostavljavcu dostavne službe DPD ali Pošte Slovenije, ko vam jih bo le ta prinesel na dom. V primeru, da vas ni doma, vas bo dostavljavec poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema (DPD) ali pa pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije). Plačate lahko tudi po predračunu s plačilnim nalogom (UPN).

» Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno.«

kitajski pregovor

informacije
PRIJAVA NA E−NOVICE