Vaša košarica je prazna.

Pogosta vprašanja

Kako plačam izdelke, ki jih želim naročiti?

Možni so sledeči načini plačila:

1. Po povzetju z gotovino

2. S plačilno/kreditno kartico

3. Z nakazilom zneska nakupa na TRR ponudnika

Do katere ure lahko naročam v spletni trgovini www. bioesenca.si?

Spletna trgovina bioesenca.si deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Tako lahko izdelke, ki jih potrebujete, naročite kadarkoli.

Kolikšni so stroški dostave?

Strošek dostave je 3,50 € (z DDV) za dostavno službo DPD in 3,60 € (z DDV) za Pošto Slovenije. Pri naročilih nad 50 EUR je dostava brezplačna.

Kdaj prejmem izdelke, če jih naročim danes?

Trudimo se, da naročila oddana do 14 h, odpošljemo že isti dan (velja za naročila plačana po povzetju ali s plačilnimi/kreditnimi karticami). Naročila plačana na TRR ponudnika odpošljemo po prejemu nakazila. Paket boste prejeli naslednji dan oziroma najkasneje v roku 2 delovnih dni. Če se slučajno zgodi, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti. Naročila oddana med vikendom in prazniki odpošljemo takoj naslednji delovni dan. 

Ali cene vključujejo DDV?

Vse cene že vključujejo DDV.

Kje lahko preverim, če sem pravilno oddal/a naročilo?

Po uspešno oddanem naročilu, vam pošljemo povratni potrditveni e-mail, da je vaše naročilo sprejeto. Vseboval bo tudi seznam izdelkov, ki ste jih naročili in končno ceno. 

Izdelke sem naročil/a na dom, vendar me ob dostavi ni bilo doma in jih nisem mogel/a prevzeti. Kaj sedaj?

Z dostavljavcem dostavne službe DPD se boste dogovorili za nov datum dostave paketa. Paket vam lahko pusti tudi v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije ali bencinskih postajah Petrol, kjer ga lahko prevzamete v roku 7 dni. Če naročite dostavo preko Pošte Slovenije, vam bo dostavljavec v primeru, da vas ne bo doma pustil listek in boste lahko paket prevzeli v svoji najbližji poslovalnici Pošte Slovenije v roku 15 dni.

Ali je cena kazalnik kakovosti, ko gre za prehranska dopolnila?

Ko gre za proizvajalca Life Extension, da. Patentiran material, potrjen v znanstvenih in kliničnih študijah, stane več. V nasprotju z mnogimi blagovnimi znamkami, ki so osredotočene na doseganje najnižjih cen za prehranska dopolnila na račun najcenejših surovin, Life Extension sodeluje z dobavitelji surovin, ki vlagajo v znanstveno potrjevanje njihovih sestavin, kar povečuje stroške materiala. S prehranskimi dopolnili Life Extension boste dobili kakovost, ki jo plačate.

Zakaj so prehranska dopolnila Life Extension naprednejša od drugih prehranskih dopolnil?

Edinstvene sestavine in tehnologije, ki jih uporablja Life Extension, so pogosto leta pred tistimi, ki jih vsebujejo izdelki komercialnih podjetij, ki prodajajo prehranska dopolnila. Znanstveniki raziskovalne organizacije Biomedical Research and Longevity Society analizirajo na tisoče znanstvenih študij vsak teden, da se prepričajo, da njihove formule za ohranjanje zdravja vključujejo najbolj napredne sestavine z vseh koncev sveta. Organizacija sodeluje z najpomembnejšimi raziskovalci gerontologije (veda, ki z biološkega in sociološkega vidika raziskuje staranje), da pridobi informacije o medicinskih prebojih, še preden so te objavljene. Vse glavne sestavine so klinično testirane.

Med pogostimi vprašanji ni informacije, ki jo potrebujem?

Kontaktirajte nas na info@bioesenca.si in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

 Strokovno svetovanje o izdelkihDosegljivi smo za vaša vprašanja.

Povprašajte o prehranskem dopolnilu, ki vas zanima. Pomagali vam bomo.

E-mail: info@bioesenca.si

 

 

Hitra dostava. Naslednji dan oz. najkasneje v roku 2 delovnih dni

Naročene izdelke do 14h odpošljemo še isti dan, po 14h pa naslednji dan. Prizadevamo si, da izdelke dobite v najkrajšem možnem času.

 Plačilo: s plačilno kartico, po povzetju z gotovino ali po predračunu

Izdelke lahko plačate s plačilnimi karticami ali po povzetju dostavljavcu dostavne službe DPD ali Pošte Slovenije, ko vam jih bo le ta prinesel na dom. V primeru, da vas ni doma, vas bo dostavljavec poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema (DPD) ali pa pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije). Plačate lahko tudi po predračunu s plačilnim nalogom (UPN).

» Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno.«

kitajski pregovor

informacije
PRIJAVA NA E−NOVICE