Vaša košarica je prazna.

Life Extension®

Ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil Life Extension® je v ospredju medicinskih raziskav, ki iščejo načine za podaljšanje mladosti, ohranjanje zdravja in življenja, že več kot 40 let. Včasih je veljajo, da je normalno, da nas s starostjo pestijo različne zdravstvene težave. Danes vemo, da temu ni tako. Znanstvene študije in praksa kažejo, da lahko podaljšamo vitalno življenjsko dobo in upočasnimo biološko staranje.

 

Znanstveno raziskovalna fundacija Life Extension Foundation® oz. Biomedical Research and Longevity Society od leta 2018 je ena izmed vodilnih, največjih organizacij na svetu v odkrivanju novih protokolov in terapij za preprečevanje in zdravljenje s starostjo povezanih bolezni (srčno-žilnih bolezni, raka, nevro-degenerativnih bolezni in bolezni zaradi prekomerne telesne teže). Partnerji fundacije so: UC Berkeley, Harvard Medical School, Mt. Sinai Medical Center, UC Riverside. Večina strategij oz. priporočil za boljše zdravje, ki jih priporoča Life Extension® Foundation, je od 10 do 20 let pred priporočili konvencionalne medicinske stroke.

Life Extension® Foundation je prva organizacija na svetu, ki je priporočila:

    • uporabo aspirina v majhnih odmerkih za zaščito pred srčnim infarktom
    • omega-3 maščobne kisline iz ribjega olja za podporo zdravju srca
    • koencim Q10 za spodbujanje zdravja srca.

Proizvajalec: Quality Supplements and Vitamins, Inc., Ft. Lauderdale, FL 33309, ZDA

 

 Strokovno svetovanje o izdelkihDosegljivi smo za vaša vprašanja.

Povprašajte o prehranskem dopolnilu, ki vas zanima. Pomagali vam bomo.

E-mail: info@bioesenca.si

 

 

Hitra dostava. Naslednji dan oz. najkasneje v roku 2 delovnih dni

Naročene izdelke do 14h odpošljemo še isti dan, po 14h pa naslednji dan. Prizadevamo si, da izdelke dobite v najkrajšem možnem času.

 Plačilo: s plačilno kartico, po povzetju z gotovino ali po predračunu

Izdelke lahko plačate s plačilnimi karticami ali po povzetju dostavljavcu dostavne službe DPD ali Pošte Slovenije, ko vam jih bo le ta prinesel na dom. V primeru, da vas ni doma, vas bo dostavljavec poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema (DPD) ali pa pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije). Plačate lahko tudi po predračunu s plačilnim nalogom (UPN).

» Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno.«

kitajski pregovor

informacije
PRIJAVA NA E−NOVICE