Vaša košarica je prazna.

O PROIZVAJALCU

LIFE EXTENSION®

 

Ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil Life Extension® je v ospredju medicinskih raziskav, ki iščejo načine za podaljšanje mladosti, zdravja in življenja, že več kot 40 let. Včasih je veljajo, da je normalno, da nas s starostjo pestijo različne zdravstvene težave. Danes vemo, da temu ni tako. Znanstvene študije in praksa kažejo, da lahko podaljšamo vitalno življenjsko dobo in upočasnimo biološko staranje.

 

Znanstveno raziskovalna fundacija Life Extension Foundation® je ena izmed vodilnih, največjih organizacij na svetu v odkrivanju novih protokolov in terapij  za preprečevanje in zdravljenje s starostjo povezanih bolezni (srčno-žilnih bolezni, raka, nevro-degenerativnih bolezni in bolezni zaradi prekomerne telesne teže). Partnerji fundacije so: UC Berkeley, Harvard Medical School, Mt. Sinai Medical Center, UC Riverside. Večina strategij oz. priporočil za boljše zdravje, ki jih priporoča Life Extension®, je od 10 do 20 let pred priporočili konvencionalne medicinske stroke.

 

Life Extension® je prva organizacija na svetu, ki je priporočila:

  • uporabo aspirina v majhnih odmerkih za zaščito pred srčnim infarktom
  • omega-3 maščobne kisline iz ribjega olja za podporo zdravju srca
  • koencim Q10 za spodbujanje zdravja srca.

 

 

Prehranska dopolnila Life Extension® vsebujejo le klinično preizkušene sestavine, čiste in biološko najbolj razpoložljive. Poleg celotnega spektra vitaminov, mineralov, elementov v sledeh, antioksidantov in fitohranil, Life Extension® nudi raznolike formule v absolutno edinstveni sestavi.

Kakovost

Izjemno visoki standardi kakovosti (QA/QC) za prehranska dopolnila Life Extension®  presegajo standarde FDA (angl. Food and Drug Administration). Proizvodnja prehranskih dopolnil in proizvodni objekti so v skladu z dobro proizvodno prakso GMP (angl. Good Manufacturing Practice).

Čistost

V prehranskih dopolnilih so le najboljše surovine, od najuglednejših dobaviteljev. Surovine niso obsevane. Obdelane so tako, da ohranijo izvorno kompleksnost. Prehranska dopolnila ne vsebujejo umetnih konzervansov, težkih kovin, pesticidov... Ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov.

Moč

Prehranska dopolnila Life Extension® so učinkovita. Mnoga druga komercialna podjetja ponujajo cenejša prehranska dopolnila na račun manj optimalne količine in kakovosti sestavin. Učinkovitost glavnih sestavin prehranskih dopolnil je klinično preizkušena.

 

 

 

 

Edinstvene formulacije

Inovativne formulacije prehranskih dopolnil Life Extension® temeljijo na najnovejših znanstvenih raziskavah ter na prepričanju v klinično potrjen, znanstveni pristop pri uživanju hranil.

Blagovno znamko Life Extension® odlikujejo tudi:

  • Neodvisna testiranje prehranskih dopolnil s strani tretje stranke
  • Certifikati analiz za vsak končni izdelek
  • Številne nagrade

 

Life Extension® nudi več kot 500 prehranskih dopolnil.

 

Proizvajalec: Quality Supplements and Vitamins, Inc., Ft. Lauderdale, Florida, ZDA

 

 Strokovno svetovanje o izdelkihDosegljivi smo za vaša vprašanja.

Povprašajte o prehranskem dopolnilu, ki vas zanima. Pomagali vam bomo.

E-mail: info@bioesenca.si

 

 

Hitra dostava. Naslednji dan oz. najkasneje v roku 2 delovnih dni

Naročene izdelke do 14h odpošljemo še isti dan, po 14h pa naslednji dan. Prizadevamo si, da izdelke dobite v najkrajšem možnem času.

 Plačilo: s plačilno kartico, po povzetju z gotovino ali po predračunu

Izdelke lahko plačate s plačilnimi karticami ali po povzetju dostavljavcu dostavne službe DPD ali Pošte Slovenije, ko vam jih bo le ta prinesel na dom. V primeru, da vas ni doma, vas bo dostavljavec poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema (DPD) ali pa pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije). Plačate lahko tudi po predračunu s plačilnim nalogom (UPN).

» Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno.«

kitajski pregovor

informacije
PRIJAVA NA E−NOVICE