Vaša košarica je prazna.

Kakovostna prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila najvišje kakovosti, podprta z več kot 35 leti znanstvenega razvoja preko znanstveno - raziskovalne fundacije Life Extension Foundation®.

Izdelki Life Extension® so edinstvena, znanstveno - inovativna prehranska dopolnila za zahtevne uporabnike.

 

Ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil Life Extension® je v ospredju medicinskih raziskav, ki iščejo načine za podaljšanje mladosti, zdravja in življenja, že več kot 37 let. Včasih je veljajo, da je normalno, da nas s starostjo pestijo različne zdravstvene težave. Danes vemo, da temu ni tako. Znanstvene študije in praksa kažejo, da lahko podaljšamo vitalno življenjsko dobo in upočasnimo biološko staranje.

Znanstveno raziskovalna fundacija Life Extension Foundation® je ena izmed vodilnih, največjih organizacij na svetu v odkrivanju novih protokolov in terapij  za preprečevanje in zdravljenje s starostjo povezanih bolezni (srčno-žilnih bolezni, raka, nevro-degenerativnih bolezni in bolezni zaradi prekomerne telesne teže). Partnerji fundacije so: University of California Berkeley, Harvard Medical School, Mount Sinai Medical Center, University of California Riverside. Večina strategij oz. priporočil za boljše zdravje, ki jih je priporočal/priporoča Life Extension®, je od 10 do 20 let pred priporočili konvencionalne medicinske stroke.


ZGODOVINA INOVACIJ

Life Extension® je bila prva organizacija na svetu, ki je priporočila:

- uporabo aspirina v majhnih odmerkih za zaščito pred srčnim  infarktom

- omega-3 maščobne kisline iz ribjega olja za podporo zdravju srca

- koencim Q10 za spodbujanje zdravja srca.

 

Prehranska dopolnila Life Extension® vsebujejo le klinično preizkušene sestavine, čiste in biološko najbolj razpoložljive. Poleg celotnega spektra vitaminov, mineralov, elementov v sledeh, antioksidantov in fitohranil, Life Extension® nudi raznolike formule v absolutno edinstveni sestavi.

 

Kakovost

Izjemno visoki standardi kakovosti (QA – Quality Assurance /QC – Quality Control) za prehranska dopolnila Life Extension®  presegajo standarde FDA (angl. Food and Drug Administration). Proizvodnja prehranskih dopolnil in proizvodni procesi so v skladu z dobro proizvodno prakso GMP (angl. Good Manufacturing Practice), kar zagotavlja sledljivost vseh sestavin.

 

Čistost

V prehranskih dopolnilih so le najboljše surovine, od najuglednejših dobaviteljev na svetu. Izhodne surovine so skrbno obdelane, da ohranijo izvorno kompleksnost. Tako kot vse aktivne sestavine, ki so iz patentiranih, znanstveno ovrednotenih surovin, so tudi končni izdelki preverjeni z naprednimi analitičnimi metodami (kot so npr. tekočinska kromatografija visoke ločljivosti, masna spektrometrija,...)

 

Učinkovitost

Blagovna znamka prehranskih dopolnil Life Extension® uporablja sestavine in njihove odmerke, ki natančno posnemajo najboljše rezultate znanstvenih študij za njihovo maksimalno učinkovitost. Učinkovitost aktivnih sestavin prehranskih dopolnil Life Extension® je klinično preizkušena.

 

Edinstvena sestava

Inovativna sestava prehranskih dopolnil Life Extension® temelji na najnovejših znanstvenih raziskavah ter na prepričanju v klinično potrjen, znanstveni pristop pri uživanju hranil.

 

Blagovno znamko Life Extension® odlikujejo še:

 

√ neodvisna testiranje prehranskih dopolnil s strani tretje stranke, ki preverja kakovost prehranskih dopolnil

√ verodostojnost in točnost podatkov, navedenih na embalaži

√ certifikati analiz za vsak končni izdelek

√ številne nagrade

 

Life Extension® nudi več kot 500 prehranskih dopolnil, ki predstavljajo zlati standard za podporo in varovanje zdravja srca, možganov, kosti, oči, kože, jeter in še veliko več.

 

Zavezani smo k temu, da vam ponudimo najkakovostnejše izdelke, ki so na voljo na svetovnem trgu. Pri izbiri izdelkov, ki vam jih ponujamo, je naše prvo vodilo kakovost, saj vemo, da je zdravje resnično pravo in edino bogastvo. Zato ob nakupu razmislite tudi o tem, ko primerjate cene konkurenčnih izdelkov.

Prednost dajemo izdelkom:

 • katerih sestavine so učinkovite in dostopne oziroma se bolje absorbirajo v telesu, kar je potrjeno z znanstvenimi študijami, ki jih proizvajalec vsakodnevno spremlja v priznanih znanstvenih revijah (npr. ubikinol, ki se do 8–krat bolje absorbira kot ubikinon, BCM–95®– patentirana formulacija kurkumina, ki se do 7–krat bolje absorbira kot navadni kurkumin itd.)
 • katerih sestavine so varne ter odmerki v skladu z najnovejšimi raziskavami
 • katerih formulacije so najbolj napredne in celovite
 • katerih sestavine so najčistejše, brez težkih kovin, pesticidov, umetnih barvil in konzervansov
 • ki so proizvedeni in pakirani po načelih dobre proizvodne prakse (GMP - good manufacturing practice)


Kaj je tisto, kar daje prednost proizvajalcu prehranskih dopolnil pred drugimi?

Boljši proizvajalec je tisti, ki brez kompromisa izpolnjuje ali presega najvišje standarde za:

 • proizvodnjo : cGMP skladnost (angl. cGMP – current good manufacturing practice)
 • surovine: preglednost pri testiranju vseh surovin s standardi kakovosti
 • raziskave: ima zgodovino znanstvenih raziskav in resnično neodvisne študije
 • uporabno znanost: ali znanost podpira izdelek oziroma reklamiranje izdelka
 • oblikovanje: so izdelki oblikovani oziroma formulirani tako, da se optimalno absorbirajo in učinkujejo
 • nadzor kakovosti: testiranje in sledenje kakovosti, čistosti in učinkovitosti
 • označevanje: natančno, enostavno za branje in razumevanje
 • podporo kupcem: zagotavljanje informacij, pomoči kupcem

 


 Strokovno svetovanje o izdelkihDosegljivi smo za vaša vprašanja.

Povprašajte o prehranskem dopolnilu, ki vas zanima. Pomagali vam bomo.

E-mail: info@bioesenca.si

 

 

Hitra dostava. Naslednji dan oz. najkasneje v roku 2 delovnih dni

Naročene izdelke do 14h odpošljemo še isti dan, po 14h pa naslednji dan. Prizadevamo si, da izdelke dobite v najkrajšem možnem času.

 Plačilo: s plačilno kartico, po povzetju z gotovino ali po predračunu

Izdelke lahko plačate s plačilnimi karticami ali po povzetju dostavljavcu dostavne službe DPD ali Pošte Slovenije, ko vam jih bo le ta prinesel na dom. V primeru, da vas ni doma, vas bo dostavljavec poklical, da se dogovorite za dan in uro prevzema (DPD) ali pa pustil listek (za dvig na Pošti Slovenije). Plačate lahko tudi po predračunu s plačilnim nalogom (UPN).

» Ko si zdrav, imaš tisoč želja. Ko zboliš, imaš le eno.«

kitajski pregovor

informacije
PRIJAVA NA E−NOVICE